Aquatica Latvija ekskluzīvu vannu, baseinu un izlietņu ražotne
Aquatica Latvija ekskluzīvu vannu, baseinu un izlietņu ražotne +371 270 57000 Langervaldes 2, Jelgava, LV-3002, Latvia
Lielākā daļa vannu ražotāju, mazo vannas istabu īpašniekiem vannas vietā iesaka iegādāties dušu. Iemesls tam parasti ir tāds, ka tie neražo pietiekami mazas vannas, lai tās ietilptu neliela izmēra telpās.

10 Mazas Brīvi Stāvošas Vannas Nelielām Vannas Istabām

January 18, 2021

Ofuro new 10 5

Lielākā daļa vannu ražotāju, mazo vannas istabu īpašniekiem vannas vietā iesaka iegādāties dušu. Iemesls tam parasti ir tāds, ka tie neražo pietiekami mazas vannas, lai tās ietilptu neliela izmēra telpās.

Šeit Aquatica nolēma izveidot virkni ar mazām, dziļām un ērtām vannām, kuras var viegli iespiest šajās niecīgajās un gandrīz neeksistējošajās telpās. Sākot no tradicionālajām japāņu stila dziļajām vannām līdz unikālām melnbaltām vannām, beidzot ar apaļām, ovālām un pat kvadrātveida vannām. Jūs noteikti atradīsit ideāla izmēra vannu savai mazajai vannas istabai.

Lullaby, Lullaby Mini Un Lullaby Nano Gan Baltā, Gan Melnbaltā Krāsā

Lullaby, un tās mazākas versijas Lullaby Mini un Lullaby Nano ir ideāls kosmisko dizainu un mūsdienu stilu apvienojums, radot krāšņi pievilcīgu izskatu mazākajām vannas istabām. 

Vannas Lullaby izmērs ir tikai 155cm garumā un 68cm platumā. Šo mazo brīvstāvošo vannu jūs viegli varat ievietot neliela izmēra vannas istabā, un jums joprojām paliks vieta mēbelām un citiem dizaina elementiem.

small fresstanding bathtub

Lullaby Nano un Lullaby Mini versijas ir vēl mazākas - attiecīgi 140 x 70cm un 130 x 70cm. Šīs burvīgās, dziļās, kompaktās, brīvi stāvošās vannas lieliski iederas tajās vannas istabās, kuras ir grūti sakomplektēt. Šīs vannas ir ne tikai ergonomiskas, bet to virsma ir silta un patīkama pieskārienam, tās burvīgi iederēsies jūsu dizainā, kā arī radīs patīkamas sajūtas.

small freestanding bathtubs

Tagad, protams, ne visiem patīk baltas vannas, un dažreiz jūs vēlaties kaut ko tādu, kas vannas istabai piešķirs mazliet atšķirīgu toni. Iespējams, Lullaby melnbaltā versija ir tas, kas patiešām nepieciešams jūsu vannas istabā, kaut kas trekns, kaut kas cits un noteikti kaut kas kosmosa apziņā! 

Melnbaltā Lullaby vanna ir pieejama gan sākotnējā Lullaby izmērā, gan mazo izmēru vannu versijās: Lullaby Mini un Lullaby Nano.

freestanding small tubs

Lullaby 2 – Maza Brīvi Stāvoša Vanna

lullaby2

Lullaby sērija ar konkurētspējīgu cenu, lakonisku skandināvu dizainu, izcilu cietas akmens virsmas kvalitāti. Šobrīd pārdošanā vairāk nekā 50 pasaules valstu tirgos, pēdējos četrus gadus ir izcēlusies no neskaitāmā daudzuma līdzīgu preču ar savu labo dizainu un kvalitāti.

Aquatica Lullaby 2 Blck Small Freestanding Solid Surface Bathtub 01

Šī izcilā, kompaktā Lullaby 2 vanna, Lullaby sēriju pārceļ uz nākamo līmeni. Mazā, bet dziļā un ļoti praktiskā vanna, kas būvēta uz Lullaby vannu sērijas pamatiem, sniedz dažus būtiskus uzlabojumus, piemēram, skulpturālu ergonomisku galvas balstu, centra noteku un dziļāku peldvietu ar Aquatica Nordic siltuma izolācijas slāni.

Dziļā Japāņu Stila Vanna

Taisot japāņu dziļās vannas, Aquatica savu iedvesmu smēlusies no senajām japāņu vannošanās tradīcijām. Šī ir tradicionālās japāņu Ofuro vannas moderna interpretācija, ergonomiski veidota, īpaši dziļa dizaina vanna pilnai ķermeņa iegremdēšanai ar iebūvētu sēdvietu, ērtas vannošanās peredzei.

Aquatica TrueOfuro Freestanding Stone Bathtub (1 1)

Šī dziļā un ļoti mazā, brīvstāvošā japāņu pilna ķermeņa iegremdēšanas vanna, kuru ir izstrādājusi rūpnieciskā dizaina komanda Aquatica, ir aprīkota arī ar papildus karstā ūdens sildīšanas un temperatūras kontroles sistēmu, ar stilīgu stikla digitālo vadības paneli un temperatūras displeju. Šī īpašā funkcija palīdz samazināt ūdens patēriņu, nodrošinot daudz ilgāku un patīkamāku vannošanās pieredzi izcili ērtā temperatūrā.

Aquatica TrueOfuro Freestanding Stone Bathtub

Viena no True Ofuro vannas galvenajām iezīmēm ir tās skaisti veidotais paaugstinātais loks, kura mērķis ir uzlabot kakla un galvas atbalstu jūsu vannas pieņemšanas laikā. Ērtas sēdvietas arī ļaus jūsu ķermenim ērti un viegli izkļūt līdz absolūtai maksimālajai ūdens ietilpībai, lai jūs varētu sēdēt un atpūsties tvaikojošā karstā ūdenī līdz kaklam!

Satriecošā, Brīvi Stāvošā Vanna – Sophia 

Sophia freestanding stone bathtub by Aquatica

Brīvi stāvošā vanna Sophia ir īpaši izstrādāta, lai sajauktu tradicionālo vannu dizainu ar ļoti modernu, minimālu stilu un elegantu izskatu. Sofija ir patiesi pilsētiski šiks pievilcības paraugs. Tā brīvstāvošā forma ļauj saskatīt līniju burvību, kas labi saplūst jebkurā dizaina vannas istabā. 

Vannas dziļais interjers ļauj iegremdēt visu ķermeni, maigi izliektā gala siena vannas pieņemšanas pieredzi padara vēl patīkamāku, tā ir komfortabla, pielāgota mugurai un mugurkaulam. Mīksti noapaļotais dizains nodrošina ērtu kakla atbalstu

Praktiskā, Brīvi Stāvošā Vanna Purescape 327B

pure

Purescape 327B ir skaista, kompakta un ļoti praktiska taisnstūra vanna, kas labi iederas gandrīz jebkura izmēra vannas istabā. Tam ir īpaši izstrādāts dziļi ergonomisks interjers, kas padara izmantošanu ārkārtīgi ērtu, lai pilnībā atpūstos un pamatīgi izbaudītu visa ķermeņa iegremdēšanu. 

Aquatica pasaules klases ekspertu komanda rūpīgi izstrādāja šo mūsdienu vannu ar tīrām līnijām un noapaļotiem stūriem, izmantojot augstākās kvalitātes akrila materiālu no Lucite International. Vannas biezās sienas nodrošina lielisku siltuma saglabāšanu un ilgstošu izturību.

Pārsteidzoši Skaista, Apaļa, Brīvi Stāvoša Akmens Vanna Aura Mini Baltā Un Melnā Krāsā

aura

Ļaujiet satriecošajai Aurai, lai tās īpaši ergonomiskā iekšpuse, liekto formu estētika un pievilcīgais siluets, ieved jūs jaunas relaksācijas pasaulē, jūsu pašu mājoklī. Ūdens dziļums 19,75 ”(50 cm), Aura ir pietiekami ietilpīga, līdz pat diviem cilvēkiem, vannas masīvais interjers ir 57,25 ”(145,5 cm) diametrs. Aura ir pieejama divos dažādos izmēros, padarot to ideāli piemērotu lielai vai mazai telpai. 

Aura Blck Freestanding Solid Surface Bathtub 02

Apaļā brīvstāvošā vanna Aura ir pieejama baltā, melnā vai jebkurā krāsā pēc jūsu izvēles no RAL krāsu koda. Vannu ražošanā izmantojam mūsu kvalitativo, samtaini gludo, pieskārieniem patīkamo, hipoalerģisko materiālu AquateX ™. Šīs iespaidīgās vannas ir pieejamas arī melnā vai spožā zelta krāsā no ārpuses un melnā krāsā iekšpusā, lai iegūtu bagātīgu karalisku efektu, izmantojot materiālu NeroX ™. Šie ir mūsu jaunās paaudzes izsmalcinātie, melnie patentētie, cietās virsmas kompozītmateriāli, kas ietver NanoGuard ™ traipu aizsardzību.

Neticami Funkcionālā Vanna True Ofuro Mini, Kas Der Tur, Kur Citām Vannām Nebūtu Vietas.

Aquatica True Ofuro Mini Freestanding Stone Japanese Soaking Bathtub

Japāņu stila True Ofuro Mini vannai ir dziļš dizains ērtai, visa ķermeņa iegremdēšanai. Šis nevainojami veidotais modelis, ko izstrādājis uzņēmums Aquatica, ir pieejams arī ar papildus ūdens sildītāju un kapacitatīvā stikla digitālo vadības paneli ar temperatūras kontroles sistēmu.

Mūsdienīga, Apaļveida, Brīvi Stāvoša Vanna

small Freestanding Solid Surface Bathtub (6)

Ja vannas istabas renovēšanai nepieciešama laikmetīga un kompakta vanna, tad brīvi stāvošā cietās virsmas PureScape 720, iespējams, ir vispiemērotākā jūsu projektam. Bļodas formas, minimālisktiska dizaina, brīvi stāvoša vanna ar rokām darināta Latvijā izmantojot mūsu unikālo kompozītmateriālu AquateX™, izskatīsies ideali vannas istabā, kurā ir maz vietas.

Ceram, ka šis raksts jums palīdzēs padarīt savu vannasistabu par savu mazo paradīzi
Nosūtiet mums e-pastu ja jums vairs nav jautājumu

Komentāri:

Ievelciet un atlaidiet attēlu šeit vai noklikšķiniet, lai to izvēlētu
Fails ir pārāk liels. Maksimālais izmērs 10 MB.
Vairāk par 10 failiem ielādēt nav iespējams